Transformatie Jan Tooropstraat Amsterdam

Jan Tooropstraat, Amsterdam 032_bestaand-e1401824725556

Het voormalige kantoorgebouw aan de Jan Tooropstraat, in de wijk Overtoomse Veld van Amsterdam, wordt getransformeerd naar een gebouw met complete en betaalbare koopappartementen. Het gebouw staat midden in het de wijk Overtoomse Veld en grenst aan de winkels van het August Allebéplein. Een locatie die onderdeel is van de stedelijke vernieuwing Overtoomse Veld in het stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam.KliQ Wonen Overtoomse Veld Amsterdam Heilijgers

Het Overtoomse Veld is volop in verandering! Er is al veel vernieuwd. Zo komen er steeds meer voorzieningen als cafés en winkels bij. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

In totaal worden hier 40 appartementen gerealiseerd. De eerste verdieping gaat ruimte bieden aan een vijftal woonstudio’s van circa 35 m2. Op de andere verdiepingen worden twee- en driekamerappartementen gerealiseerd van 40 tot 65 m2. De bovenste laag wordt getransformeerd naar een drietal topappartementen van ongeveer 80 m2 met een ruim dakterras. De woningen worden over enkele maanden in de verkoop gebracht.


Projectdata

Project
Transformatie Jan Tooropstraat, Amsterdam

Programma
40 appartementen

Ontwerp
Buro Ruim

Status
in ontwikkeling